Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ


Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «ΤΣΙΠΟΥΡΟ» Παραγωγή ποιότητα προοπτική που διοργανώθηκε από το Περιφερειακό τμήμα Αν.Μακεδονιας και Θράκης της Ένωσης Ελλήνων Χημικών την Κυριακή 8/12/2013 στο ξενοδοχείο GRECOTEL EGNATIA στην Αλεξανδρούπολη.
Στην ημερίδα μίλησαν οι κύριοι Σταύρος Μίχας, συν/χος χημικός Γ.Χ.Κ ,π. Πρ/μενος Οικονομικής Επιθεώρησης Θεσ/νικης, Δρ.Παπράς  Αστέριος, χημικός – οινολόγος, π.Διευθυντής Αγροτικού Οινοποιητικού Συν/σμού Τυρνάβου., η κυρία .Αλεξάνδρα Σκορδάκη (Δρ) , χημικός  Γ.Χ.Κ, και ο κύριος Παναγιώτης Τσέτουρας , γεωπόνος – οινολόγος. Γραπτή  εισήγηση κατέθεσε και ο κ. Γεωργόπουλος Θεόδωρος ,νομικός-δικηγόρος, καθηγητής  Πανεπιστημίου Ρένς (ΓΑΛΛΙΑ),         επί   αμπελοοινικών   θεμάτων.

Στην ημερίδα που αγκαλιάστηκε από παραγωγούς μικροπαραγωγούς και καταναλωτές υπήρξε  μεγάλη ποικιλία από τσίπουρα της ευρύτερης περιοχής. Την ημερίδα ακολούθησε γευσιγνωσία μετά των σχετικών εδεσμάτων








1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια σε οσους συμμετειχαν στην διοργανωση της εκδηλωσης.Οι εισηγησεις ηταν ενημερωτικες και ενδιαφερουσες αλλα η κορυφωση ηταν στο τελος με την γευσιγνωσια και τους μεζεδες.Περιμενουμε την επομενη εκδηλωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή